08-582 426 00 info@thoresta.se

Vår oas vid Mälaren – Ören

Herrgårdsweekend med bad i Mälaren

Ören är beläget alldeles vid Mälarens strandlinje och på den stora altanen, som sträcker ut sig mot vattnet, finns både vedeldad bryggbastu och utomhusjacuzzi.   Inomhus hittar ni ett toppmodernt kök, en konferenslokal för grupper upp till 18 personer och en glasveranda. På över våningen återfinns tre av Thorestas logirum. Här kan man koppla av, reflektera över den gångna dagen och planera inför den kommande. Förstklassig njutning!  

En herrgårdsweekend på Thoresta Herrgård är vårt tips för en romantisk helg med din partner. Kom till oss, slappna av i vår lantliga miljö, ta en promenad på gården och hälsa på hästarna. Eller varför inte en joggingrunda över åkrarna, runt golfbanorna som är våra grannar, Bro Hof Slott, Bro Bålsta GK samt Sofielund GK.

Vi har samarbeten med samtliga klubbar, vill ni passa på att spela golf under er vistelse så ordnar vi det.

Vår avskilda läge med närheten till Stockholm är en av våra styrkor. Du lämnar Stockholm City och 40 minuter senare anländer du i vår lantliga, avkopplande miljö med djur och natur omkring dig. Vill du så bokar du ett av våra rum precis ovanför bryggan vid Mälaren. Upplev solnedgången i viken och vakna upp till ljudet av fiskmåsarna på morgonen. Kan en weekend bli mer romantisk än så?

Middagen på Thoresta Herrgård

Vi är otroligt stolta över vår restaurang och kök på Thoresta Herrgård. Matupplevelsen är av absoluta toppklass. Läs White Guides recession – ”Stockholmsstressen rinner av i höjd med Bålsta där vi lämnar motorvägen och tar in på slingriga vägar omgivna av böljande fält.”

Rummen på Ören

På Ören finns det tre hotellrum, bland annat vår svit med utsikten över bryggan och viken i Mälaren. Boendet på Ören är avskilt från övriga Herrgården vilket är perfekt för er som vill ha tid för er själva. Samtliga rum har badrockar och badtofflor för att enkelt ta ett bad i Mälaren från bryggan.

Mer information om våra rum hittar du här.

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps