08-582 426 00 info@thoresta.se

Covid-19 test på plats innan konferensen

Fler och fler företag ser ett stort behov av att träffas igen fysiskt men vill minimera riskerna för Covid-19 i samband med konferensen.

På Thoresta Herrgård kan vi nu erbjuda AntiGen-test på plats för endast 390kr/person. Testet tas av utbildad sjukvårdspersonal på plats hos oss och svaret erhålls inom 15-20 minuter. Vi kan testa ca 10 personer i timmen och vi ordnar så att deltagarna är avskilda fram till att provresultatet är klart.

För grupper upp till ca 40 personer är det här ett bra sätt att minimera risken för Covid-19 i samband med konferensen när anställda inte har träffats på lång tid.

tjej utanför magasinet

Provtagningen

Provtagningen sker direkt när ni anländer till Thoresta Herrgård. I väntan på provsvar så serveras frukost alternativt välkomstkaffe i avskildhet från varandra. Provsvaret erhålls inom ca 15 minuter och vid negativt resultat på provet så kan varje person sedan ansluta till konferensen.

Vid positivt svar på AntiGen-testet kommer ett PCR test att utföras omgående. Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer gäller sedan för personen med bekräftad smitta.

Hur genomförs AntiGen-testet?

Vi samarbetar med företaget Livtjänst Sverige AB som kommer med sjukvårdsutbildad personal och genomför testerna på plats. Livtjänst är registrerade vårdgivare och har en medicinskt ansvarig läkare som granskas av Inspektionen av Vård och Omsorg (IVO).

Provtagningen genomförs i följande steg

  1. Vårdpersonal uför provtagning med en tops. Provet tas från patientens näsa.
  2. Därefter tillsätts en vätska i provbehållare.
  3. Provsvaret kan läsas av efter ca 15 minuter. Det visar om du har pågående smitta eller ej.

Vad är ett AntiGen test?

Vårt AntiGentest är ett patientnära test som mäter pågående smitta och ger svar inom ca 15 minuter. Testet tas via ett näsprov och påvisar ett specifikt protein som utgör en del av virusets kapsel. AntiGentestet har en hög träffsäkerhet men är inte lite exakt som ett PCR-test.

I Sverige krävs att det är en legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal som både tar testet och läser av svaret. I de fall testet visar på en Covid-19 infektion behöver det kompletteras med ett PCR-test.

Priser & bokning

Priset för AntiGen test på plats på Thoresta Herrgård är 390kr/person.

Kontakt vår bokning för att kontrollera tillgängligheten och boka tester till er konferens.
Bokningen når ni på telefon 08 582 42600 alternativt via mail på bokning@thoresta.se

Normalt klarar Livtjänst av att testa 10 personer i timmen. För större sällskap finns möjligheten att komplettera med mer sjukvårdspersonal

Läs mer om konferens på Thoresta Herrgård

Önskar ni boka aktivitet för team-building? Se vårt utbud av aktiviteter som vi rekommenderar i samband med konferensen.

 

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

VAD ROLIGT ATT NI ÄR INTRESSERAD AV KONFERENS HOS OSS!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi en offert som stämmer överens med era specifika önskemål.

Några deltagare kan tänka sig delat dubbelrum (med sängar isär), om anläggningen inte kan erbjuda det antalet enkelrum vi primärt önskar