fbpx
08-582 426 00 info@thoresta.se

AVSKILD KONFERENS PÅ EGEN HERRGÅRD

Avskild konferens på egen Herrgård!

Är ni tveksamma till att boka höstens konferens beroende på riskerna för Corona?

Det kommer löpande olika besked om Coronas utbredning och riskerna i Sverige från FHM och Regeringen. Vi förstår att det är svårt att ta beslut om man ska genomföra konferensen eller ej.

För att underlätta beslutet så erbjuder vi egen Herrgård under utvalda datum i oktober och november. Egen Herrgård innebär att ni är våra enda gäster på gården. 

Känner ni er säkra i er grupp, så kommer ni känna er säkra på Thoresta Herrgård!

KONFERENSLOKALER

Egen Herrgård för en avskild konferens

Är ni fler än 30 personer kan vi erbjuda er egen Herrgård under utvalda datum i november och december. 

Egen herrgård innebär att ni är de enda gästerna på Herrgården under er vistelse på Thoresta. Känner ni er säkra i er grupp men är osäkra på en konferens där man kommer i kontakt med en stor grupp nya människor ? Då är “Egen Herrgård” rätt koncept för er!

Vi erbjuder Egen Herrgård nedanstående datum,

16-17 nov
17-18 nov
30/11-1/12
14-15/12

 

THORESTAS SKÖNASTE PLATS

Deltagare på distans

Om en eller fler deltagare på konferensen inte kan delta fysiskt pga risken för Corona, alternativt andra orsaker, så erbjuder vi möjligheten för våra gäster att använda vår professionella utrustning för videokonferens. Ni kan utan problem vara upp till 30 personer på plats hos oss och ansluta med Teams, Zoom eller annan programvara för videokonferens.

Vår utrustning har flertalet mikrofoner som placeras ut i rummet så att ljudet ska fånga upp samtliga deltagare. Videokameran kan ge panoramabild så att alla deltagare på plats visas. Det går även att zooma in på den person som presenterar.

De deltagare som inte har möjlighet att vara på plats kommer känna att de kan vara med virtuellt i rummet och kan utan problem delta i diskussionerna.

Läs även vår guide med 9 tips för en lyckad videokonferens när deltagare inte kan vara med fysiskt på plats.

HOTELLET

shuffleboard på loftet

Aktiviteter

Aktiviteter på konferensen är alltid uppskattat av deltagarna och ett välkommet avbrott från stillasittande möten. Teambuildingaktiviteter där vi får era medarbetare att jobba tillsammans och förhoppningsvis lära känna varandra samt sig själva bättre är något som vi starkt rekommenderar. Vi samarbetar med några av de bästa aktivitetsbolagen i Stockholmsområdet så vi kan garantera er aktiviteter av högsta klass.

En klassisk aktivitet som fortfarande är i topp på våra utvärderingar är spa-bad och vedeldad bryggbastu med dopp i Mälaren. Vårt hus Ören, som ligger precis vid Mälarens strand, har konferensrum, hotellrum samt en stor brygga med stora sittgrupper för avskilda och avslappnade samtal.

Efter middagen är det populärt med vårt aktivitetsrum Loftet. Här finns spel som Shuffleboard, Biljar och Dart. Rummet har eget Sonos-system och på kvällen kan ni spela musik ostört på Loftet. Perfekt aktivitet för att umgås på kvällen efter en bra konferensdag. Läs mer om Loftet här.

AKTIVITETER

Planera din konferens

Du bokar enkelt en konferens hos oss, antingen direkt via formuläret ovan, via vår chatt, via e-mail eller helt enkelt genom att ringa oss. Vi älskar möten och att träffa människor! Passa på att vara lite traditionell och använd telefonen så får vi en härlig personlig start på vår relation.

När du vill boka en konferens hos oss så börjar vi med att gå igenom de olika behov ni har. Hur många är ni, vilka typer av konferensrum behöver ni, vill ni ha aktiviteter och i så fall vilka. Hur många enkelrum respektive dubbelrum behöver ni boka? De flesta av våra dubbelrum har separerade sängar och några har kontinentalsängar. Någon kanske ska uppgraderas till ett deluxrum.

Till middagen erbjuder vi menyer från 2-rätter upp till avsmakningsmenyer på 6-rätter. Vi rekommenderar vår 6-rättsmeny där ni får ta del av hela Thoresta Herrgårds matupplevelse, med eller utan vinpaket.

Önskar ni boka aktiviteter i samband med er vistelse hoss oss så rekommenderar vi att boka aktiviteterna utifrån vad syftet med konferensen är. Vill ni få ihop gruppen, förbättra teamwork mellan avdelningarna, kommunicera bättre eller helt enkelt bara ha en fantastiskt rolig stund tillsammans? När vi har gått igenom upplägget så preliminärbokar vi de datum ni valt och skickar en offert på upplägg och prisuppgift.

Vår förhoppning är att vi kan erbjuda er ett perfekt upplägg för er konferens utifrån era önskemål och får hälsa er varmt välkomna som våra gäster.

Pris för Årets Mötesplats 2019

Årets Mötesplats 2019

Thoresta Herrgård är stolta vinnare av priset ”Årets Mötesplats 2019” där våra gäster röstade fram oss som bästa konferensanläggning i Sverige. Priset delades ut av Svenska Möten och det var i tuff konkurrens med över 140 konferensanläggningar som vi slutligen kunde stå som vinnare – Att våra gäster ger oss högsta betyg i totalupplevelse och service på deras konferens, det är något vi är otroligt stolta över!

Thoresta Herrgård, vårt löfte!

”När du vill ha en konferens med avskild närhet där du får matupplevelse och ett personligt bemötande utöver det vanliga. Med nära 40-års erfarenhet och passion för konferenser kan du känna dig trygg att vi levererar konferenser över era förväntningar”

Spabad på bryggan vid Ören efter konferensen

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps