08-582 426 00 info@thoresta.se

Ören - Konferens i eget hus vid Mälaren

Vid Mälarens strand ligger vårt hus Ören. Huset går att boka som en helt avskild, eget konferenshus. I Ören finns konferensrum med plats för 24 personer i biosittning. Huset innehåller också eget kök och inglasad veranda med utsikt över den egna bryggan och Mälaren.

På bryggan finns ett spa-bad samt vedeldad bastu. Perfekt sätt att avsluta konferensen och ladda om inför middagen.

Ören går att boka separat för spa- och bastubad alternativt som konferenslokal. För er som önskar ett eget hus för konferensen med utsikt över Mälaren så är Ören det perfekta valet.

 

Egen Herrgård eller eget hus för konferensen

Hos oss på Thoresta är det möjligt att boka hela Herrgården om ni är ett större sällskap. Ni har då Herrgården för er själva både under dagen när ni har konferens samt under middagarna på kvällen. Missa inte möjligheten att umgås i vårt aktivitetsrum Loftet efter middagen. Här finns shuffleboard, biljard, dart m.m. För de som inte vill bada innan middagen går det såklart bra att umgås i Loftet medan andra badar på Ören.

Är ni ett mindre sällskap men ändå vill vara för er själva under konferensen. Då är Ören ett bra val. Här får ni ett eget hus att konferera i. Det finns tre rum på övervåningen. Önskar ni en egen grill buffe på bryggan så ordnar våra kockar det. 

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps