08-582 426 00 info@thoresta.se

Thoresta’s jullunch för avhämtning

Vi förstår att många väljer att avstå från att gå på restaurang med de nya direktiven från Regeringen. Vi erbjuder därför nu Thoresta’s jullunch för avhämtning!

För att ändå sprida julstämning med god julmat har vi bestämt oss för att erbjuda ett lunchjulbord för avhämtning. Vill ni erbjuda era anställda en god jullunch på kontoret så är vårt Jullunch för avhämtning ett bra alternativ.

Vi erbjuder såklart också vårt jullunch till privatpersoner som vill underlätta stressen inför julen och få mer tid för familjen.

Till lunchen går det också att beställa ett alkoholfritt dryckespaket med bl.a. Thorestas egna glögg.

Boka jullunchen direkt här på vår websida och hämta torsdagar och fredagar på Herrgården. För större beställningar över 20 personer så går det att boka alla dagar i veckan.

Vi erbjuder även utkörning inom Upplands-Bro och Håbo kommun.

Vi fortsätter med vårt erbjudande med Julmiddagar på Thoresta för er som önskar uppleva vårt julmiddagen på plats. Vi har sju olika matsalar där vi dukar separat för mindre sällskap. All servering sker vid bordet i form av rätter baserade på råvaror och kryddor från ett traditionellt julbord.

Men vi förstår att många väljer att avstå restaurangbesöken under den här perioden efter de nya riktlinjerna från Regeringen. Trots det vill vi kunna erbjuda vår julmat till våra gäster och för första gången så erbjuder vi Jullunch för avhämtning.

Minsta bokningen för avhämtning är lunch för 4 personer. Tyvärr kan vi inte erbjuda vegetariskt eller veganskt alternativ. För er som undviker laktos har vi en ersättare för Pecannötkolapajen som är Brownie, vilken är laktosfri.

Vi vågar lova att ni inte kommer bli besvikna. Våra traditioner med handplockade råvaror och småskalighet gör att upplevelsen blir genuin och förstklassig.

Torsdagar och fredagar mellan kl 10.00 – 13.00 har vi avhämtningen öppen. Beställningen görs i formuläret på den här sidan. Privata gäster får en bokningskod som sedan anges vid Swishbetalningen som måste göras i samband med beställningen. Företag betalar via faktura.

Önskar ni beställa för fler än 20 personer till ert företag så erbjuder vi leverans alla dagar i veckan.

Julbord för avhämtning kostar 390kr/person ex moms. (437kr/pers ink moms)

Vi erbjuder “Julbord för avhämtning” från den 3 december till den 22 december 2020. Varmt välkomna till oss på Thoresta Herrgård!

Pris

Jullunch för avhämtning – 390 kr/person ex moms

Utkörning inom Upplands-Bro och Håbo kommun – 500 kr/leverans

Beställ gärna 3 dagar innan för att vara säker på att vi hinner leverera.

Om du har frågor eller funderingar, hör av dig till oss på telefon 08-582 426 00 eller via epost på bokning@thoresta.se

Meny Jullunch

Thoresta’s sill med potatis

Lax, gravad och rökt

Ägg med räkor

Thoresta’s salami

Julskinka med senap

Rökt renstek med pepparrot

Köttbullar & Prinskorv

Mjukt- och hårdbröd, smör samt två olika ostar

Pecannötkolapaj

Dryck

Thoresta’s Glögg (alkoholfri)

Lättöl Nyckelbydal

Julöl lättöl

Thoresta’s Äpplemust

Julmust

[ninja_form id='5']

Thorestas kockar är redo

Våra kockar är redo och laddade för att ge er en förstklassig njutning. Lokalproducerade råvaror, yrkesskicklighet och massor kärlek är det som krävs för att leverera en jullunch av högsta klass.

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps