08-582 426 00 info@thoresta.se

TARTE FLAMBÉE

Deg

  • 250 g ljummet vatten
  • 150 g surdeg
  • 375 g vetemjöl
  • 15 g olivolja
  • 15 g färsk jäst (smulas ner i vattnet)
  • 15 g salt

Blanda ingredienserna i en degblandare med degkrok tills degen släpper från kanterna på bunken. Jäs under handduk i ca 30 minuter. Mjöla och kavla ut tunt på bakplåtspapper och placera på en bakplåt.

Topping

  • 150g kesella gourmet
  • 150 g crème fraiche
  • 1 msk salt
  • Nymald vitpeppar efter smak
  • 200 g rimmat sidfäsk/panchetta
  • 2 st gula lökar

Rör ihop kesella, crème fraiche, vitpeppar och salt och bred ut jämnt på degen. Strimla sidfäsk/panchetta och lök fint och fördelas jämnt över toppingen.

Baka av i 280° varmluft + undervärme i ca 8 minuter.

Dryckestips:

Minuty, Prestige Rosé, Côtes de Provence, Frankrike. Läs mer »

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

VAD ROLIGT ATT NI ÄR INTRESSERAD AV KONFERENS HOS OSS!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi en offert som stämmer överens med era specifika önskemål.

Några deltagare kan tänka sig delat dubbelrum (med sängar isär), om anläggningen inte kan erbjuda det antalet enkelrum vi primärt önskar