08-582 426 00 info@thoresta.se

Aprilerbjuande på golfpaket

Utsikt över ängarna

Kombinera en vistelse på Thoresta Herrgård med golfspel på Sveriges främsta golfbana

Thoresta Herrgård ligger endast 7 minuter från Sveriges bästa golfbana, Bro Hof Slott Golf Club. Vi erbjuder er möjligheten att kombinera golfspel på Bro Hof Slott med en vistelse hos oss på Thoresta Herrgård.

Under april har vi specialerbjudande på Herrgårdsweekend i kombination med spel på Stadium Course på Bro Hof.

I aprilerbjudandet ingår:

  • Greenfee med spel på Stadium Course Bro Hof Slott Golf Club
  • 3-rätters middag
  • Logi i standardrum samt frukostbuffé.

Pris per person 3 290kr

Thoresta Herrgård ligger så nära Bro Hof Slott att det nästa är som att bo på banan.

Bro Hof Slott Golf Club

Bro Hof Slott har två 18 håls banor, Stadium Course samt Castle Course. Båda banorna är designade av Robert Trent Jones II. som är en av världens mest kända designer av golfbanor. Robert Trent Jones II har totalt designat och byggt om över 250 golfbanor över hela världen. Bro Hof Stadium Course är rankad som den bästa i Sverige och Bro Hof Castle Course som topp 10 i Sverige.

Boka golfhelg

När ni bokar golfpaket hos oss så ordnar vi med starttider på Bro Hof Slott för ert sällskap. Berätta för oss vilka önskemål ni har för starttider så gör vi vårt bästa för att ordna ett bra golfpaket för er. Glöm inte bort att även boka spabad och bastu i Ören i samband med ert boende hos oss. Ören är vårt hus vid Mälaren där ni badar spabad och bastu direkt på bryggan. Perfekt sätt att avsluta en golfdag!

Här hittar ni datum och priser för golfpaket under resten av året.

Läs mer om Ören.

Vi rekommenderar också att ni bokar vårt nya aktivitetsrum, Loftet. Här kan ni spela shuffleboard, biljard och dart på kvällen. Loftet är också en perfekt avslutning på dagen, speciellt om inte golfen gått så bra och du behöver revasch på dina medspelare.

Läs mer om Loftet

Aprilerbjudandet inkluderar

  • En förstklassig 3-rätters middag
  • Logi i standardrum
  • Herrgårdens frukostbuffé
  • Greenfee på Bro Hof Golf, Stadium Course

Pris 3 290kr/person

Ovanstående priser gäller för logi i delat dubbelrum. Vid enkelrum tillkommer 400 kr/person. Alla priser är inklusive moms.

Aprilerbjudande Bro Hof Slott

Golfhelg med spel på fler banor

Med vårt nära läge till Bro Hof Slott Golf är det enkelt att kombinera en golfhelg tillsammans med boende på vårt hotell i Herrgårdsmiljö. Vi har också golfpaket med två övernattningar om ni önskar maximera golfhelgen med ytterligare en golfrunda. Varför inte passa på att även spela Bro-Bålsta Golfklubb under er golfhelg? Bro-Bålsta Golfklubb är designad av Peter Nordwall som designat flera av Sveriges kända golfbanor. Bro-Bålsta Golfklubb är speciellt känd för sina stora ondulerade greener. En greenträff är långt ifrån en säker tvåputt.

Presentkort – Ge bort en golfhelg

Våra golfpaket med greenfee på Bro Hof Slott Golf Club är en mycket uppskattad present. Kontakta oss för att beställa presentkort med övernattning i vårt hotell samt greenfee på Bro Hof Slott.

Om Thoresta

Thoresta Herrgård är ett privatägt konferenshotell naturskönt beläget i Bro nära Stockholm. Här blir du bemött av intresserade och engagerade människor som med sitt värdskap gör sitt yttersta för att våra gäster skall trivas. Uppmärksam service, engagerat bemötande och fantastisk mat är utmärkande kännetecken för Thoresta Herrgård.

Läge: Vi är belägna i Bro, 10 minuter från Bro Hof, 35 min från Stockholm, 40 min från Arlanda.

Hotell: 40 rum, 33 dubbelrum och 7 enkelrum.

Matsal: 70 sittplatser.

Vinkällare: över 200 olika viner.

Miljö: hotellet är Svanenmärkt

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps