fbpx
08-582 426 00 info@thoresta.se

Herrgårdskonsert med Sonja Alden

Sonja Alden

Herrgårdskonsert

Har du också ett uppdämt behov av konserter efter en vår med inställda konserter under Corona?

Vi är glada att kunna presentera Sonja Alden som tillsammans med sin pianist kommer och förgyller vår Herrgårdsweekend den 24 oktober. Middagen kommer att kombineras med konsert i vår lokal Magasinet. Här kan vi erbjuda middag och musik i världklass för upp till 48 gäster.

Middagen blir en 4-rätters meny med framtaget vinpaket av våra sommelierer. Alkoholfria alternativ finns såklart också. Då vi enbart kan erbjuda 48 platser så går det inte att enbart boka plats på middagen. Vi erbjuder Herrgårdspaket med konsert, välj mellan standard-, delux- eller superium-rum.

Sonja Alden

Sonja Alden har vid flera tillfällen tävlat i Melodifestivalen, senast i början av 2020. Bästa resultatet i melodifestivalen var 2007 då hennes bidrag slutade på 6:e plats i den svenska finalen.

Under 2007 valdes Sonja Aldén till “Årets nykomling” på Svensktoppen, där också “För att du finns” blev utsedd till årets låt. I januari 2008 vann hon också Rockbjörnen i kategorin “Årets svenska kvinnliga artist”. Hon blev även trippelt Grammisnominerad i kategorierna: “Årets kvinnliga artist”, “Årets nykomling” och “Årets låt” för “För att du finns”.

Sonja har också deltagit i körslaget på TV ett antal gånger.

Se alla Sonjas album på sonjaalden.se/diskografi/

Om Thoresta Herrgård

Thoresta är platsen för er som vill uppleva rogivande miljö och njuta av förstklassiga matupplevelser, nära både Stockholm och Arlanda. Med bil är det cirka 30 minuters resväg.

Vissa säger att vårt omtalade kök står i centrum på Thoresta, andra tycker att det är avskildheten och de natursköna omgivningarna som gör Thoresta till vad det är.

Vi anser att det är ni, gästerna, som står i centrum!

Utvalda helger öppnar vi upp Thoresta Herrgård för er som vill ha en skön weekend och uppleva de delar som Thoresta består av, fantastiska matupplevelser, ett genuint värdskap och naturens närhet.

dukat i restaurangen
Salongerna på Thoresta
Dukning av glas

Herrgårdspaket med konsert den 24 oktober

På grund av rådande omständigheter med Corona så har begränsat antal gäster på Herrgården och i matsalen samt jobbar aktivt för att minska smittorisker. Herrgårdskonserten med Sonja Alden är begränsad till maximalt 48 gäster. Middagen serveras i vår lokal Magasinet. Där dukar vi upp runda bord med 6 gäster per bord. Är ni färre än 6 personer så kommer vi att placera er tillsammans med andra sällskap. Det är därför viktigt att ni är fullt friska samt inte är i någon riskgrupp.

Vi gör allt vi kan för att begränsa smittrisken under hela Herrgårdsweekende’n men för att kunna genomföra Herrgårdskonserten så måste också varje gäst ta ansvar för sig själv samt för andra gäster. Det finns tyvärr ingen möjlighet att duka med mindre bord den här kvällen. Detta på grund av storleken på lokalen.

Läs mer om vårt arbete för att förebygga Corona.

Herrgårdspaketet med konsert inkluderar

  • Ett glas champagne vid ankomst
  • En förstklassig 4-rätters middag
  • Exclusive konsert med Sonja Alden – maximalt 48 gäster
  • Logi i enkel-, dubbel-, deluxe eller superior-rum
  • Herrgårdens frukostbuffé

Priser
Herrgårdsweekend med logi i dubbelrum: 2690 kr/person
Herrgårdsweekend med logi i dubbelrum superior 2890kr/person

Herrgårdsweekend med logi i dubbelrum deluxe: 3090 kr/person

För bokning kontakta oss på 08-582 426 00, via formuläret eller bokning@thoresta.se

Konsert & Herrgårdsweekend med Sonja Alden
Dessert på skärbräda

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps