fbpx
08-582 426 00 info@thoresta.se

Herrgårdskonsert med Sonja Aldén

Sonja Alden

Herrgårdskonsert

Har du också ett uppdämt behov av konserter efter en vår med inställda konserter under Corona?

Vi är glada att kunna presentera Sonja Alden som tillsammans med pianisten Måns Ek kommer och förgyller vår Herrgårdsweekend den 24 oktober. Middagen kommer att kombineras med konsert i vår lokal Magasinet. Här kan vi erbjuda middag och musik i världklass för upp till 48 gäster.

Middagen blir en 4-rätters meny med framtaget vinpaket av våra sommelierer. Alkoholfria alternativ finns såklart också.

Vi erbjuder Herrgårdspaket med konsert, välj mellan standard-, delux– eller superium-rum. Det är också möjligt att boka enbart middag och konsert.

Sonja Aldén

Hon kallas ofta för ”vår tids kvinnliga Ted Gärdestad”.  Sonjas varma röst, vackra melodier, livsbejakande texter och personliga tilltal har gjort henne till en av våra mest älskade artister.

Från musikalteatern i Huddinge där hon växte upp, via showkrogar och olika musikaliska grupper och soulfunkband, ledde så vägen fram till genombrottet i Melodifestivalen 2007, där jättehiten För att du finns blev ”Årets låt” på Svensktoppen efter att ha prenumererat på förstaplatsen i över ett halvår. Sonja själv blev utsedd till ”Årets Nykomling”, flerfaldigt grammisnominerad för sitt debutalbum ”Till dig”, och hon kammade även hem den åtråvärda Rockbjörnen i kategorin ”Årets kvinnliga artist”.

Sonja har sedan dess turnerat flitigt runt om i landet, programlett flera av Svt:s högtidsprogram och har utöver många skivsamarbeten hunnit släppa 6 soloalbum. Hennes älskade kärlekshymn ”Du är allt” är än idag en av de mest önskade låtarna vid bröllop.

Se alla Sonjas album på sonjaalden.se/diskografi/

Om Thoresta Herrgård

Thoresta är platsen för er som vill uppleva rogivande miljö och njuta av förstklassiga matupplevelser, nära både Stockholm och Arlanda. Med bil är det cirka 30 minuters resväg.

Vissa säger att vårt omtalade kök står i centrum på Thoresta, andra tycker att det är avskildheten och de natursköna omgivningarna som gör Thoresta till vad det är.

Vi anser att det är ni, gästerna, som står i centrum!

Utvalda helger öppnar vi upp Thoresta Herrgård för er som vill ha en skön weekend och uppleva de delar som Thoresta består av, fantastiska matupplevelser, ett genuint värdskap och naturens närhet.

dukat i restaurangen
Salongerna på Thoresta
Dukning av glas

Herrgårdspaket med konsert den 24 oktober

På grund av rådande omständigheter med Corona så har begränsat antal gäster på Herrgården och i matsalen samt jobbar aktivt för att minska smittorisker. Herrgårdskonserten med Sonja Aldén är begränsad till maximalt 48 gäster. Middagen serveras i vår lokal Magasinet. Där dukar vi upp runda bord med 6 gäster per bord. Är ni färre än 6 personer så kommer vi att placera er tillsammans med andra sällskap. Det är därför viktigt att ni är fullt friska samt inte är i någon riskgrupp.

Vi gör allt vi kan för att begränsa smittrisken under hela Herrgårdsweekende’n men för att kunna genomföra Herrgårdskonserten så måste också varje gäst ta ansvar för sig själv samt för andra gäster. Det finns tyvärr ingen möjlighet att duka med mindre bord den här kvällen. Detta på grund av storleken på lokalen.

Läs mer om vårt arbete för att förebygga Corona.

Herrgårdspaketet med konsert inkluderar

  • Ett glas champagne vid ankomst
  • En förstklassig 4-rätters middag
  • Exclusive konsert med Sonja Aldén – maximalt 48 gäster
  • Logi i enkel-, dubbel-, deluxe eller superior-rum
  • Herrgårdens frukostbuffé

Priser
Herrgårdsweekend med logi i dubbelrum: 2690 kr/person
Herrgårdsweekend med logi i dubbelrum superior 2890kr/person
Herrgårdsweekend med logi i dubbelrum deluxe: 3090 kr/person

Enbart middag och konsert inkluderar

  • Ett glas champagne som fördrink
  • En förstklassig 4-rätters middag
  • Exclusive konsert med Sonja Aldén – maximalt 48 gäster

Pris 1 390kr/person

För bokning kontakta oss på 08-582 426 00, via formuläret eller bokning@thoresta.se

Konsert & Herrgårdsweekend med Sonja Aldén

Meny

Röding,
lättrökt, blomkål, musselemulsion, hasselnöt, salt citron

Gårdskyckling,
mowitz, vildsvamp, bakad jordärtskocka, kantarellskum, jordärtskockschips

Almnäs tegel & hillsands blå,
nyponmarmelad, nötbröd

Citrontarte,
italiensk maräng, färska bär

Dessert på skärbräda

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps