08-582 426 00 info@thoresta.se

Fira nyår på Ören

I år blir nyårsfirandet annorlunda

Med de nya råden och restriktionerna gällande resor under Covid-19 pandemin så blir nyårshelgen annorlunda för många. För er som känner att ni behöver komma iväg och byta miljö under ett par dagar tillsammans med närmaste familjen så har vi ett unikt erbjudande.

Vi erbjuder i år möjligheten för er som inte vill åka så långt men samtidigt byta miljö under helgen att hyra vårt hus Ören under perioden 31:a december till 2:a januari 2021. I Ören har ni tillgång till hela huset med tre sovrum, stort eget kök, matrum samt inglasad veranda med utsikt över bryggan och Mälaren. På bryggan finns vårt spabad samt bastuhus, dessa har ni också egen tillgång till.

Konceptet är att ni bor i huset och firar nyåret helt privat under dessa dagar. Självhushållning med mat och dryck. Veden till bastun är påfylld så ni ansvarar enbart för att tända och hålla brasan vid liv när ni vill bada bastu.

När ni firar nyår på Ören får tillgång till samtliga tre logirum. Det största rummet rum har dubbelsäng med utsikt över vattnet, de andra två har två enkelsängar var. Det går också att komplettera med ytterligare två extrasängar så att ni kan sova totalt 8 personer i huset.

Köket

I det stora köket kan ni laga er nyårsmiddag under vistelsen. Köket är fullt utrustat med ugn, micro, två kylskåp, frys, vinkyl, kaffemaskin m.m. Den stora köksön är perfekt samlingsplats för familjen att laga mat tillsammans och umgås.

Vi har stängt i Herrgården så det är självhushållning med mat och dryck under er vistelse.

Matsal

I matsalen finns plats för 12 personer att äta middag. Matsalen har stora fönster med utsikt över bryggan och vattnet. Den öppna spisen är redo att användas och sprider stämning i hela rummet. I varje rum på bottenvåningen finns högtalare som styrs från en central iPad med Spotify. Musiken kan även spelas på utomhushögtalarna vid spabadet.

bad vid ören

Nyår med bad i Mälaren

Ören är beläget alldeles vid Mälarens strandlinje och på den stora bryggan, som sträcker ut sig mot vattnet, finns både vedeldad bryggbastu och utomhusjacuzzi. Här kan man koppla av och umgås med familjen. Förstklassig njutning!

Vår avskilda läge med närheten till Stockholm är en av våra styrkor. Du lämnar Stockholm City och 40 minuter senare anländer du i vår lantliga, avkopplande miljö med djur och natur omkring dig. Upplev solnedgången i viken och vakna upp till ljudet av fiskmåsarna på morgonen.

Rummen på Ören

På Ören finns det tre hotellrum, bland annat vår svit med utsikten över bryggan och viken i Mälaren. Boendet på Ören är avskilt från övriga Herrgården. Samtliga rum har badrockar och badtofflor för att enkelt ta ett bad i Mälaren från bryggan. På varje rum finns tv med möjlighet att Chromecasta filmer och serier med era favoriter. Perfekt för sovmorgonen på nyårsdagen.

Priser & villkor

Priset för “Nyår på Ören” är 2 000kr/person och natt med del i dubbelrum.

För extrasäng tillkommer 500kr/person och natt.

Vårt erbjudande att fira nyår på Ören är enbart för perioden 31/12 till 2/1 2021. Båda dessa två dagar måste bokas. Det går inte att enbart boka exempelvis nyårsafton.

Minimum antal personer är 6 personer och maximalt antal är 8 personer, då med två extrasängar. Totalt pris för vistelsen på Ören är från 24 000kr plus eventuella extrasängar.

I priset ingår privat tillgång till Ören under vistelsen, tillgång till spabad och vedeldad bastu. Självhushållning av mat och dryck. Städning efter avfärd.

För bokning och mer information, ring oss på 08 582 426 00 alternativt skicka mail till bokning@thoresta.se

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

VAD ROLIGT ATT NI ÄR INTRESSERAD AV KONFERENS HOS OSS!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi en offert som stämmer överens med era specifika önskemål.

Några deltagare kan tänka sig delat dubbelrum (med sängar isär), om anläggningen inte kan erbjuda det antalet enkelrum vi primärt önskar