08-582 426 00 info@thoresta.se

Vår herrgård – Er festlokal

En annorlunda festlokal

Tänk att ha en herrgård helt för er själva, för ert sällskap och er fest. Oavsett om ni firar  50-årsfest, sommarfest eller om ni vill ha en avskild bröllopsfest med närhet till Stockholm så är vi det perfekta valet.

Att få uppleva allt det Thoresta står för och samtidigt kunna disponera tid och rum helt utifrån er själva. När ni hyr hela Thoresta Herrgård för en kväll, skräddarsyr vi er unika vistelse med total frihet. Ni har också tillgång till Ören, vår pärla vid vattnet. Precis intill Mälarens strandlinje får ni tillgång till vedeldad bryggbastu och utomhusjacuzzi. Bryggan har flera grupper med soffor och bord vilket gör det perfekt för vår och sommar-mingel i solnedgången.

Önskar ni komma med båt till festen så finns det plats att anlägga på vår brygga. Flera motorbåtar får plats vid bryggan. Segelbåtar kommer tyvärr inte in i viken då det är lite för grunt.

Vissa säger att vårt omtalade kök står i centrum på Thoresta, andra tycker att det är avskildheten och de natursköna omgivningarna som gör Thoresta till vad det är. Vi anser att det är du, gästen, som står i centrum.

En mer unik, annorlunda och avskild plats för din fest är svår att hitta, med fortsatt närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Vår natursköna omgivning är perfekt för bröllop. Mer information om våra bröllopspaket hittar du här

BRÖLLOPSPAKET

BAD OCH BASTU VID MÄLARENS STRAND

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps