fbpx
08-582 426 00 info@thoresta.se

Golfpaket

Kombinera en vistelse på Thoresta Herrgård med golfspel på Sveriges främsta golfbana

Thoresta Herrgård ligger endast 7 minuter från Sveriges bästa golfbana, Bro Hof Slott Golf Club. Vi erbjuder er möjligheten att kombinera golfspel på Bro Hof Slott med en vistelse hos oss på Thoresta Herrgård. I våra golfpaket ingår greenfee med spel på Bro Hof Slott Golf Club, 5-rätters gourmetmiddag, champagne med tilltugg, logi i standardrum eller deluxrum samt frukostbuffé. Thoresta Herrgård ligger så nära Bro Hof Slott att det nästa är som att bo på banan.

ERBJUDANDE I MARS & APRIL – Boka försäsongspaket onsdagar till söndagar!

Bro Hof Slott Golf Club

Bro Hof Slott har två 18 håls banor, Stadium Course samt Castle Course. Stadium Course är rankad som den bästa i Sverige och Castle Course som topp 10 i Sverige. Vi erbjuder golfpaket med greenfee för båda golfbanorna. Spela på Stadium Course på den dag ni anländer för att sedan njuta av vår Herrgård och 5-rätters middag på kvällen. Dagen efter spelar ni Castle Course efter att ni har laddat upp med vår uppskattade hotellfrukost.

Boka golfhelg

När ni bokar golfhelg hos oss så ordnar vi med starttider på Bro Hof Slott för ert sällskap. Berätta för oss vilka önskemål ni har för starttider så gör vi vårt bästa för att ordna ett bra golfpaket för er. Glöm inte bort att även boka spabad och bastu i Ören i samband med ert boende hos oss. Ören är vårt hus vid Mälaren där ni badar spabad och bastu direkt på bryggan. Perfekt sätt att avsluta en golfdag!

Golfhelg med spel på fler banor

Med vårt nära läge till Bro Hof Slott Golf är det enkelt att kombinera en golfhelg tillsammans med boende på vårt hotell i Herrgårdsmiljö. Vi har också golfpaket med två övernattningar om ni önskar maximera golfhelgen med ytterligare en golfrunda. Varför inte passa på att även spela Bro-Bålsta Golfklubb under er golfhelg? Bro-Bålsta Golfklubb är designad av Peter Nordwall som designat flera av Sveriges kända golfbanor. Bro-Bålsta Golfklubb är speciellt känd för sina stora ondulerade greener. En greenträff är långt ifrån en säker tvåputt.

Presentkort – Ge bort en golfhelg

Våra golfpaket med greenfee på Bro Hof Slott Golf Club är en mycket uppskattad present. Kontakta oss för att beställa presentkort med övernattning i vårt hotell samt greenfee på Bro Hof Slott.

Priser 2020

Stadium Course

Golfpaket med standardrum och spel på Stadium Course: 3 890 kr/person 
Golfpaket med deluxerum och spel på Stadium Course: 4 190 kr/person

Castle Course

Golfpaket med standardrum och spel på Castle Course: 3 190 kr/person 
Golfpaket med deluxerum och spel på Castle Course: 3 490 kr/person

Stadium & Castle Course

Golfpaket med standardrum och spel på båda banorna: 4 490 kr/person 
Golfpaket med deluxerum och spel på båda banorna: 4 790 kr/person

Stadium & Castle Course med 2 övernattningar

Golfpaket med standardrum och spel på båda banorna samt två övernattningar: 6 480 kr/person 
Golfpaket med deluxerum och spel på båda banorna samt två övernattningar: 6 780 kr/person

Ovanstående priser gäller för logi i dubbelrum. Vid enkelrum tillkommer 400 kr/person. Alla priser är inklusive moms.

Vi samarbetar även med närliggande golfbanor såsom Bro Bålsta Golfklubb och Sofielund Golfklubb. Om ni har frågor eller vill boka kontakta oss på telefon 08-582 426 00 eller e-post bokning@thoresta.se.

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 426 00 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps