fbpx
08-582 426 00 info@thoresta.se

LJUST & ROGIVANDE

Thoresta Herrgård har 40 hotellrum, 33 dubbelrum och 7 enkelrum. Rummen är ljusa och rogivande, några är större och andra är mindre.

De flesta av våra rum ligger i vår röda flygel, precis intill herrgården.

Deluxerum

I vår hotellflygel, precis intill herrgården, ligger våra fyra deluxerum. Dessa är inredda i en elegant herrgårdsstil och har alla Kingsize säng, bubbelbadkar i badrummet och en egen liten uteplats.

Standardrum

Våra standardrum är alla inredda i ljusa och rogivande färger. De flesta ligger i vår hotellflygel intill herrgården. Badrummen är nyrenoverade och utrustade med dusch.

Alla våra dubbelrum går att använda som dubbelrum eller twinrum (sängarna står isär).

Svit med utsikt över Mälaren

Vid Mälarens strand har vi vår svit med utsikt över vattnet. Sviten ligger i Ören och har tillgång till vår stora uteplats som går ihop med vår brygga. Här hittar du också vårt SPA bad och vedeldade bastu.

Ören med vedeldad bastu och spabad vid Mälarens kant
previous arrow
next arrow
Slider

Ören – avkoppling & gemenskap

Söker ni en annorlunda möteslokal med ett avskilt läge, då är Ören en perfekt plats för er. Här finns alla tänkbara bekvämligheter som grundar för effektiva möten och en mängd aktiviteter. Ören är beläget alldeles vid Mälarens strandlinje och på den stora altanen, som sträcker ut sig mot vattnet, finns både vedeldad bryggbastu och utomhusjacuzzi. I Ören finns tre av Thoresta Herrgårds hotellrum.

 

Projektor, Whiteboard, Blädderblock, Anteckningsmaterial, WiFi, Ljud

PÅ EGEN HAND

HERRGÅRDSWEEKEND

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 426 00 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps