08-582 426 00 info@thoresta.se

KONFERENS MED STOR MATUPPLEVELSE I AVSKILD NÄRHET

Konferens i Avskild Närhet

På Thoresta Herrgård tycker vi att avskildhet och närhet är viktigt för en lyckad konferens. Vi arbetar strategiskt och långsiktigt med miljö och hållbarhet då vi är belägna på en levande gård. Därför är också närheten till Stockholm, Uppsala och närliggande flygplatser som Arlanda och Bromma viktigt för oss. Ju mindre klimatpåverkan vi gör, desto bättre. Vi hjälper er gärna med bokning av bussar från ert kontor eller från flygplatserna.

Avskild Närhet betyder för oss att vi erbjuder våra gäster en avskild herrgård med lantligt läge som samtidigt ligger nära de större städerna och flygplatserna i regionen. Det betyder också att vi vill erbjuda er att konferera ostört med ett personligt och passionerat värdskap. Vi arbetar aktivt med närheten till vår gård samt närliggande gårdar för att våra måltider ska vara hållbara och förstklassigt tillagade. Maten har en central roll i vårt värdskap.

Thoresta Herrgård ligger nära Stockholm, centralt i Mälardalen. Stockholm, Uppsala och Västerås finns inom 40 minuters bilväg. Flygplatserna Arlanda och Bromma inom 30 minuter.

KONFERENSLOKALER

Sedan 1982 har Thoresta Herrgård varit en konferensanläggning av högsta klass. Vår snart 40-åriga erfarenhet av konferenser, event och möten kommer att göra just din vistelse till en lyckad investering för ditt företag. Vi vet vad som krävs för att konferensen ska bli så lyckad om möjligt. Allt ifrån planering av konferensrum där rätt storlek och sittning är väldigt viktigt. Det är också alltid uppskattat med aktiviteter mellan mötena och middagarna på kvällen. Vår vinkällare håller även den högsta klass. Vill ni kombinera konferensen med vinprovning eller annan dryckesprovning i vår vinkällare? Då har vi flera förslag på olika dryckesaktiviteter.

Konferensrum

Våra konferensrum är belägna på olika delar av gården. De varierar i färg, form och stil. Allt från rustik stil till Herrgårdsstil med en varm och ombonad känsla i varje lokal. Det som förenar dem är att även om ni inte har bokat hela vår Herrgård enbart för er grupp så kommer ni uppleva en avskildhet och ett lugn ändå.

THORESTAS SKÖNASTE PLATS

Våra rum

Vi erbjuder övernattning i vår hotellflygel som ligger i nära anslutning till Herrgården. Där finns ett urval av olika kategorier för våra rum, enkelrum, dubbelrum samt Deluxrum.

Vi erbjuder också ett mer avskilt boende vid Mälarens strand i Ören. Där finns också möjlighet till Spa-bad på bryggan med utsikt över viken. Längst ut på bryggan har vi även vedeldad bastu och bad i Mälarens vatten.

Event & Kick-off

Thoresta Herrgård är en perfekt konferensanläggning för företagsevent som produktlanseringar, kick-off m.m. Vår Avskilda Närhet med den underbara lantliga miljön är utmärkt för fotografering och mingel i trädgården. Parken är också en väldigt bra plats om ni önskar videoinspelningar för sociala medier. Är ni vakna tidigt på morgonen finns stor möjlighet att se ståtliga dovhjortar precis inpå knuten till Herrgården.

HOTELLET

Konferensvärdinna utanför konferenslokalen Magasinet med Herrgården i bakgrunden

Aktiviteter

Aktiviteter på konferensen är alltid uppskattat av deltagarna och ett välkommet avbrott från stillasittande möten. Teambuildingaktiviteter där vi får era medarbetare att jobba tillsammans och förhoppningsvis lära känna varandra samt sig själva bättre är något som vi starkt rekommenderar. Vi samarbetar med några av de bästa aktivitetsbolagen i Stockholmsområdet så vi kan garantera er aktiviteter av högsta klass. En klassisk aktivitet som fortfarande är i topp på våra utvärderingar är spa-bad och vedeldad bryggbastu med dopp i Mälaren. Vårt hus Ören, som ligger precis vid Mälarens strand, har konferensrum, hotellrum samt en stor brygga med stora sittgrupper för avskilda och avslappnade samtal.

Aktuella konferenspaket hittar du under Erbjudanden. Beroende på vilken tid på året som ni planerar er konferens så finns det alltid ett erbjudande som vi hoppas ska passa er grupp.

AKTIVITETER

Glaskupa med konferensmat som ryker

ERBJUDANDEN

DU STÅR I CENTRUM

Grunden för ett möte är människor, men för ett givande möte krävs det betydligt mer än så. Vissa säger att vårt omtalade kök står i centrum på Thoresta, andra tycker att det är avskildheten och de natursköna omgivningarna som gör Thoresta till vad det är.

Vi anser att det är ni, gästerna, som står i centrum.

servering av konferenslunch

MAT & DRYCK

Planera din konferens

Du bokar enkelt en konferens hos oss, antingen direkt via formuläret ovan, via vår chatt, via e-mail eller helt enkelt genom att ringa oss. Vi älskar möten och att träffa människor! Passa på att vara lite traditionell och använd telefonen så får vi en härlig personlig start på vår relation.

När du vill boka en konferens hos oss så börjar vi med att gå igenom de olika behov ni har. Hur många är ni, vilka typer av konferensrum behöver ni, vill ni ha aktiviteter och i så fall vilka. Hur många enkelrum respektive dubbelrum behöver ni boka? De flesta av våra dubbelrum har separerade sängar och några har kontinentalsängar. Någon kanske ska uppgraderas till ett deluxrum.

Till middagen erbjuder vi menyer från 2-rätter upp till avsmakningsmenyer på 6-rätter. Vi rekommenderar vår 6-rättsmeny där ni får ta del av hela Thoresta Herrgårds matupplevelse, med eller utan vinpaket.

Önskar ni boka aktiviteter i samband med er vistelse hoss oss så rekommenderar vi att boka aktiviteterna utifrån vad syftet med konferensen är. Vill ni få ihop gruppen, förbättra teamwork mellan avdelningarna, kommunicera bättre eller helt enkelt bara ha en fantastiskt rolig stund tillsammans? När vi har gått igenom upplägget så preliminärbokar vi de datum ni valt och skickar en offert på upplägg och prisuppgift.

Vår förhoppning är att vi kan erbjuda er ett perfekt upplägg för er konferens utifrån era önskemål och får hälsa er varmt välkomna som våra gäster.

Pris för Årets Mötesplats 2019

Årets Mötesplats 2019

Thoresta Herrgård är stolta vinnare av priset ”Årets Mötesplats 2019” där våra gäster röstade fram oss som bästa konferensanläggning i Sverige. Priset delades ut av Svenska Möten och det var i tuff konkurrens med över 140 konferensanläggningar som vi slutligen kunde stå som vinnare – Att våra gäster ger oss högsta betyg i totalupplevelse och service på deras konferens, det är något vi är otroligt stolta över!

Thoresta Herrgård, vårt löfte!

”När du vill ha en konferens med avskild närhet där du får matupplevelse och ett personligt bemötande utöver det vanliga. Med nära 40-års erfarenhet och passion för konferenser kan du känna dig trygg att vi levererar konferenser över era förväntningar”

Spabad på bryggan vid Ören efter konferensen

EN MILJÖ AV MÖJLIGHETER

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 42600 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps