fbpx
08-582 426 00 info@thoresta.se

Julbord

I december dukar vi återigen upp vårt klassiska julbord. Vi vågar säga att traditioner, handplockade råvaror och småskaligheten gör julbordsupplevelsen hos oss genuin och förstklassig.

Här finns plats för allt från mindre sällskap till de som vill ha en hel herrgård för sig själva. Thoresta är en liten herrgård – och litenheten är vår storhet. Vi verkar i symbios med gården vi har runt herrgårdsknuten och hämtar så många råvaror som möjligt från vår närmiljö.

Vi serverar vårt julbord mellan den 29 november till den 21 december 2019. Varmt välkomna till oss på Thoresta Herrgård!  

Kombinera gärna julbordsbesöket med konferens och övernattning. Se konferenserbjudande nedan.

Det finns även möjligheter att boka in vårt härliga relaxhus Ören vid Mälarens strand som erbjuder både vedeldad bryggbastu, utomhusbubbelpool, vinterbadsmöjligheter och fina sällskapsutrymmen.

Privatgäster

Ett klassiskt herrgårdsjulbord: 890 kr/person
Ett klassiskt herrgårdsjulbord med övernattning i dubbelrum samt frukost från 1 490 kr/person
Ett klassiskt herrgårdsjulbord med övernattning i enkelrum samt frukost från 1 890 kr/person

Erbjudande till våra konfererande gäster

Konferenspaket med Herrgårdsjulbord 1 890kr/person
Herrgårdsjulbord med logi och frukost från 1 400kr/person
Herrgårdsjulbord 790kr/person

Om du vill boka eller kanske bara har lite frågor eller funderingar, hör av dig till oss på telefon 08-582 426 00 eller via epost på bokning@thoresta.se

Efter julbordet väntar våra sällskapsrum

När ni ätit er mätta på julmaten väntar våra sällskapsutrymmen i herrgården på er. Slappna av med kaffe och godis i våra soffor och fåtöljer. Baren är såklart öppen för er som önskar en avec till kaffe för att öka julstämningen ytterligare. 

Thorestas kockar är redo

Våra kockar är redo och laddade för att ge er en förstklassig njutning på årets julbord. Lokalproducerade råvaror, yrkesskicklighet och en massa kärlek är det som krävs för att leverera ett herrgårdsjulbord av högsta klass.

Thoresta Herrgård  |  197 93 Bro  | Telefon: 08-582 426 00 | Epost: info@thoresta.se

Karta och vägbeskrivning Google Maps